Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Westerscheldetunnel enige tijd dicht

Toegevoegd: 01-07-2008, 22.28 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - De Westerscheldetunnel is dinsdagavond enige tijd volledig afgesloten geweest voor het verkeer.
 
Rond 21.30 uur ontstond een technische storing en hierdoor werden zowel de oost- als de westbuis volledig afgesloten voor het verkeer. De oostbuis was al afgesloten voor regulier onderhoud. Het verkeer moest daarom sowieso al tegelijkertijd door de andere buis.
 
Pas na een uur was de stremming voorbij en kwam het verkeer weer langzaam op gang. Rond 22.30 uur verwachtte de N.V. Westerscheldetunnel nog wel dat er files zouden ontstaan.
 
De oorzaak van het mankement is nog niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gold (4-7-2008 om 06:42)
De boot hoeft van mij nou ook weer niet! (we moeten niet enkel de charme daar van onthouden! de tunnel heeft heel veel voordelen; maar het zou wel makkelijk zijn als je daar staat te wachten dat je wist wat er was; en hoe lang het ong. gaat duren. En dan moet dat niet middels bet. sms'jes
BS (3-7-2008 om 16:33)
Mijn vader heeft jarenlang gewerkt bij de veerdienst vlissingen-breskens. Altijd liepen die bestuurders die moesten wachten voor te boot te zeuren, dat er zo snel mogelijk een tunnel moest komen! Nu ligt er een tunnel en is weer niemand tevreden!!!
Christian (2-7-2008 om 22:47)
Ik heb gisteravond ook in de file gestaan bij de westerscheldetunnel.... een pechgeval? Vervolgens kon ik tot 10 over half 12 staan wachten voor ik de tunnel inmocht. Terwijl ik om 10 over 11 aankwam bij de tunnel aan de zijde zeeuws vlaanderen.
Pascal (2-7-2008 om 21:46)
Was de boot er nog maar!
Jaap (2-7-2008 om 19:02)
Ja zeker ook al 3 smsjes en dan nog 2 terug dat het verhopen is zo komen ze ook aan winst zonder dat de andere meer moeten betalen voor tunnel geld, maarja we zeggen maar dat dit incident hoort bij diezelfde storing.
O.Winkelman (2-7-2008 om 17:17)
Het is een grof schandaal die tunnel. Prijzen verhogen, maar de dienstverlening is er niet beter op geworden. Ook de toegangswegen zijn met regen ronduit gevaarlijk. We zijn met ons allen ronduit idioot om dit te accepteren.
Cookie-instellingen beheren