Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Rookverbod zorgt voor onenigheid

Toegevoegd: 05-07-2008, 00.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het op 1 juli ingevoerde rookverbod heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor onenigheid gezorgd in Vlissingen.


Rond 01.15 uur werden daar twee Vlissingers van 34 en 39 jaar aangehouden. De twee waren even daarvoor door de bedrijfsleider van een horecagelegenheid aan de Prins Hendrikweg buiten gezet.

Eén van hen wilde in de gelegenheid een sigaret roken. De bedrijfsleider zei tegen de man dat dit sinds 1 juli niet meer is toegestaan waarop de mannen zich vervelend gedroegen. Eenmaal buiten trapten de mannen herhaaldelijk tegen de toegangsdeur waardoor deze weer openging en ook uitten de twee bedreigingen tegen de bedrijfsleider. 
 
Eén van de mannen verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding en gaf een agent een elleboogstoot in het gezicht. De twee zijn meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roker (5-7-2008 om 19:05)
Ik rook gewoon waneer ik wil en dan gewoon buiten heeft iemand er problemen mee dat ik weg ga dan is dat niet mijn probleem! wachten ze maar tot ik terug ben. een beetje respect wederzijds
Roker (5-7-2008 om 19:05)
Maar er zullen nog meer problemen komen omdat tijdens het stappen de rokers drinken en de straat op gaan om te roken en uiteindelijk te veel met elkaar zullen gaan bemoeien en dan weer op de vuist gaan.
Roker (5-7-2008 om 19:04)
Het is in dit geval niet het roken maar het stoer doen met drank op. Ik ben ook een roker maar ik ga lekker naar buiten het zal mij boeien.
Nail (5-7-2008 om 18:13)
Dat bedoel ik, drank moeten we dat dan ook maar gaan verbieden?Ik kan niet tegen amandel olie dus.. alle amandel olie weg. Nog meer mensen die ergens niet tegen kunnen? Weg ermee. het gaat te ver,ook rokers hebben nog rechten. Als ik geen zweet wil ruiken ga ik ook niet in een sport hal zitten toch
Flip (5-7-2008 om 14:57)
Heeft niks met roken te maken, maar met te veel zuipen en dan worden we agressief...
Nail (5-7-2008 om 12:15)
En alcohol dan? En hoeveel wiet word er niet gebruikt door jonge gasten? Ik vind dat hele gedoe om een sigaretje te mogen roken erg overdreven, dat men rekening houd met de niet roker is tot daar aan toe, maar dit gaat veel te ver.
Cookie-instellingen beheren