Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in bosjes Vlissingen

Toegevoegd: 06-07-2008, 14.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de bosjes bij de begraafplaats aan de Industrieweg in Vlissingen is zondag een dode vrouw gevonden. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De vrouw rond de middag gevonden. De politie heeft de omgeving afgezet. De begraafplaats is afgesloten. De brandweer heeft zeilen opgehangen om voorbijgangers en nieuwsgierigen het zicht te ontnemen.
 
De technische recherche is met groot materieel ter plekke en doet samen met een arts van de GGD onderzoek. Hoe de vrouw om het leven is gekomen is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (15-7-2008 om 11:08)
Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies. Moge zij de kracht vinden om dit tragische gebeurtenis een plaatjes te geven
Zoop (9-7-2008 om 17:30)
De manier waarop het is gegaan ? Zijn daar de details al van bekend dan?
Bbbbrrrrrrrr (8-7-2008 om 21:29)
Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies ik hoop dat de dader (s) snel opgepakt worden en een hele hoge straf krijgen dit mag en kan niet in nederland worden toegestaan en zeker niet de manier waarop het is gedaan schande gewoon
Ik (8-7-2008 om 19:26)
Laat die politie agenten lekker hun werk doen. Denk dat ze alles wel goed aan het onderzoeken zijn. Hoop alleen dat ze snel achter de identiteit komen zodat de familie op de hoogte gebracht kan worden. En als ze iets vinden op de videobeelden dan zullen ze dat zeker wel nader onderzoeken.
Vedema (8-7-2008 om 17:37)
@B Zouden ze dat vergeten zijn dan? soms wordt er ook net gedaan of de politie achterlijk is zeg!
B (8-7-2008 om 09:08)
Zal de politie bij het sporenonderzoek er toch ook wel aan gedacht hebben om de camerabeelden van de omliggende tankstations/bedrijven te bekijken!?
Cookie-instellingen beheren