Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na mishandeling door groep

Toegevoegd: 21-07-2008, 10.54 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - In Clinge is in de nacht van zaterdag op zondag een man gewond geraakt nadat hij was mishandeld.


De man, een 34-jarige inwoner van de gemeente Sluis, werd rond 02.00 uur door meerdere personen belaagd. Hij liep letsel op aan zijn hoofd, zijn gezicht, rug en knie.

De aanleiding voor het voorval is niet bekend. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie heeft de zaak echter nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (21-7-2008 om 23:09)
Wat een helden zeg! Wat is er tegenwoordig toch met die lui aan de hand? Dat soort tuig zou opgesloten moeten worden. Idioten.
Henk (21-7-2008 om 14:35)
Opsluiten dat tuig!
Ba Lina (21-7-2008 om 13:57)
Of hij iets op z'n kerfstok heeft of niet, mishadeling door een groep verdient niemand. De groep voelt zich enkel als groep sterk, stuk voor stuk zijn het lafaards, die je niet recht in je ogen durven te kijken.
Cookie-instellingen beheren