Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij middelongeval op Deltaweg in Goes

Toegevoegd: 13-12-2005, 13.40 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltaweg (A256) in Goes is dinsdagmiddag een bestelbusje onder een vrachtwagen terecht gekomen. Bij het ongeval is één persoon gewond geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit.


Vijf minuten over half twee werden twee ambulances (19103 en de 19105) opgeroepen naar de Goese Deltaweg. De ambulances kregen de melding dat de bestuurder van een bestelbusje op een vrachtwagen was gebotst en dat er ten minste één gewonde zou zijn.

Binnen een minuut werd ook de Goese brandweer opgepiept voor het ongeval. De tankautospuit 4739 en het hulpverleningsvoertuig 4770, beiden van de post Oranjeweg in Goes, werden onder prioriteit één ter plaatse gevraagd. De brandweerlieden kregen de melding dat het zou gaan om een ongeval met beknelling.

De bemanning van de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner2 werd omstreeks 13.37 uur opgepiept om assistentie te verlenen bij het ongeval. De bemanning van het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen om ter plaatse het reguliere ambulancepersoneel te assisteren.

Rond tien over half twee gaf de brandweer het sein 'middelongeval'. Dit zorgde voor de inzet van een tweede tankautospuit, de 4741. De Officier Van Dienst Zuid-Beveland, de 4795, was inmiddels ook al onderweg naar het ongeval.

De bestuurder van de bestelwagen is bij het ongeval gewond geraakt. Hij werd met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Over de ernst en de aard van de verwondingen is nog niets bekend. Ook is nog niet bekend of de bestuurd(st)er van de vrachtwagen ook gewond is geraakt.

De bestelwagen is bij het ongeval total loss geraakt. De vrachtwagen heeft slechts lichte schade opgelopen. In verband met het ongeval is de Deltaweg afgesloten tussen de afslag motel Goes en de oprit van de A58 in de richting van Vlissingen. Hoe lang de stremming nog van kracht blijft is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren