Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Okee (3-8-2008 om 13:17)
Ik vraag me af of de personen die op de foto staan te kijken en de foto terug zien nou niet denken: ''Goh, best raar dat ik hier sta en niet gewoon door loop!''.
Ford Driver (3-8-2008 om 12:54)
Racen doe je op het circuit, jammer van die Fiesta ST, maar de bestuurder is die auto niet waard.
Goese Polder bewoner (3-8-2008 om 12:46)
Er zijn meer punten waar te hard wordt gereden (zoals figuurtjes met speciale uitlaatjes; stille banden en stil asfalt maken voor miljoenen euro's, en dan die herrie!). Ook weet men niet dat rechts voorrang heeft? Leer hier van, doe rustig aan in uw wijk. Voor alle kleine en grote bewoners hier!
Stefan (3-8-2008 om 12:41)
Het is trouwens ook netjes opgeruimd. Niet dus! Glas beetje aan de kant geschoven, lege verpakking van de spuiten etc op de grond... Politie Zeeland bedankt!!!
Goese Polder bewoner (3-8-2008 om 12:37)
Er hoeft niet bij te staan of er te hard gereden is. Eris in de wijk een snelheidslimiet van 30 km/uur. En met die snelheid kom je niet eens de stoeprand op, laat staan dat je je auto vernielt (inderdaad zonde van de ST) en dat je dan ook nog met 3-en gewond eruit moet worden gezaagd.
Monique scheurwater (3-8-2008 om 12:20)
Deze bestuurder is bij ons in de wijk een beruchte snelheidsduivel. Moest er een keer van komen...
Cookie-instellingen beheren