Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge

Toegevoegd: 05-09-2008, 10.06 uur
Ernstig ongeval met tractor Wemeldinge
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Bij een ernstig ongeval op de Westelijke Kanaalweg bij Wemeldinge is vrijdagochtend tenminste één persoon gewond geraakt.


Rond kwart over negen kwamen een personenauto en een tractor frontaal met elkaar in botsing. De personenauto, met achter het stuur een 24-jarige vrouw uit Tilburg, wilde een vrachtwagen in halen, hierbij kwam ze frontaal in botsing met een tegemoetkomende traktor. De traktor, bestuurd door een 16-jarige jongen uit Kapelle, sloeg om en belandde op zijn kant in de berm. De 16-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.
 
De 24-jarige vrouw belandde met haar auto aan de andere kant van de weg en kwam bekneld te zitten in haar voertuig. Ze werd door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd waarna ze met nog onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de brandweer zijn er ook twee ambulances ingezet en is de hulp ingeroepen van de Rotterdamse traumahelikopter. Deze is enige tijd later weer gecanceld.

Beide voertuigen zijn voor nader technisch onderzoek overgebracht naar een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (6-9-2008 om 09:25)
Wat een idioten die hier op reageren zeg. Altijd de schuld maar bij de trekkerchauffeurs leggen. En er altijd maar weer op terug komen dat het aan de jongeren van 16-18 jaar ligt. Stadse kakkers. Als je eens kijkt hoe idioot automobilisten zich gedragen!!!
Michael bult (6-9-2008 om 08:51)
Het slaat nergens op om de tracktor bestuurder de schuld tegeven hij heeft niks gedaan.
Bros (6-9-2008 om 07:26)
Maar goed dat het zo afgelopen is, want dit vergeet je nooit meer. Goed dat de trekkerbestuurder zo goed oplette. Sterkte allemaal.
Gerard (6-9-2008 om 03:40)
Altijd de schuld geven aan de tractoren. De weg van de minste weestand. Ben zelf al jaren werkzaam in de landbouw en als je ziet wat voor lompigheden mensen uithalen om een tractor of ander landbouw voertuig voorbij te steken!!! Niet normaal.
Joost (5-9-2008 om 22:31)
Wie van alle reagerenden heeft daadwerkelijk gezien wat er is gebeurd? Vind al deze reacties gewoonweg droevig. Wens alle betrokkenen sterkte en veroordeel niemand. Geen van allen heeft dit zo gewild. Laten we er met z'n allen van leren en meer rekening en begrip voor elkaar hebben op de weg.
MEL (5-9-2008 om 21:10)
Wat oordelen de mensen toch altijd direct als er een tractor bij een ongeval is betrokken. De jongen heeft zijn certificaat en mag er op rijden en heeft er gelukkig zelf alleen flinke schrik aan over gehouden.
Cookie-instellingen beheren