Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelvinger beloond met bekeuring

Toegevoegd: 07-09-2008, 17.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 19-jarige jongen die vannacht zijn middelvinger opstak tegenover enkele agenten zag zijn daad beloond met een bekeuring.


De jongen, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 02.50 uur aangehouden op de Grote Markt. Hij stak zijn middelvinger geruimte tijd op. Agenten hielden de jongen aan en brachten hem over naat het bureau.

Met een bekeuring op zijn zak kon de jongeman even later het politiebureau weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (7-9-2008 om 20:12)
Ik heb er geen moeite mee. Normen en waarden!Een beetje respect mag wel. Bekeuring verdiend!!
Sjaak (7-9-2008 om 20:05)
Owja je middelvinger opsteken naar de politie en dan lachend verder lopen met een waarschuwing dat helpt, NOT!!! Zie de realitiet eens onder ogen, gelijk afstraffen zulk respectloos gedrag.
J.N. (7-9-2008 om 19:42)
Hoezo kinderachtig..nee hoor lekker allemaal accepteren. Als je niet tegen drank en drugs kan moet je niet gaan stappen en anders gewoon de consequenties van je gedrag aanvaarden. Het is trouwens de laatste tijd prima stappen in Goes. Niet dat dit specifiek door de politie komt....
Eric (7-9-2008 om 19:31)
Ilsy ,met zo'n instelling als die van jou zal het zeker niet beter worden in dit land. Een middelvinger opsteken naar de politie moet ZWAAR worden bestraft. Als je geen respect voor hulpverleners dan wel politie kan opbrengen ben je het daglicht niet waard.
T.R (7-9-2008 om 19:30)
Hoe vaak moet je waarschuwen?! Zoals ik dit bericht gelezen heb was er geen aanleiding om zijn middelvinger op te steken dus de bekeuring is op zijn plaats. Hiermee is het begin van opruiing (onnodig geweld) gelijk afgestraft.
Tim (7-9-2008 om 18:56)
Prima gedaan men moet eens wat strenger optreden, waarschuwen helpt toch niets.
Cookie-instellingen beheren