Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Honderdste uitruk Hulst voor klein brandje

Toegevoegd: 09-09-2008, 21.49 uur
Honderdste uitruk Hulst voor klein brandje
Door: Roland de Jong
NIEUW NAMEN - In Nieuw-Namen is de brandweer vanmiddag opgeroepen voor een klein brandje. Het ging om de honderdste uitruk van het Hulster brandweerkorps.
 
De brand, die woedde bij een woning aan de Hombrachtstraat, werd rond 13.45 uur gemeld. Er werden twee bluswagens en een ladderwagen opgeroepen, maar al snel bleek dat het ging om een afvalverstoking en niet om een binnenbrand zoals aanvankelijk werd gemeld. 
 
Een gealarmeerde blusauto en een ladderwagen uit Hulst konden zodoende binnen blijven. Alleen de blusploeg van Nieuw Namen kwam even ter plaatse.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (10-9-2008 om 13:34)
Brandweer Nieuw-Namen, maar goed dat het vlug uit was! Volgende keer mannen krijgen jullie vast een nog leukere inzet! En Kevin proficiat met je eerste uitruk als pompbediende met de tuttaaa aan! Groetjes een Kauters pompierke.
Clingenaar (9-9-2008 om 22:26)
Sjapoo zo snel te plaatse gelukkig was het niet ernstig maar het geeft toch goed gevoel dat deze ploeg klaar staat indien nodig.
Daantje (9-9-2008 om 22:19)
Van harte gefeliciteerd met de 100e uitruk. Gelukkig was het voor de bewoners geen binnenbrand.
Cookie-instellingen beheren