Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vernielers aan de haal met brandblussers

Toegevoegd: 08-09-2008, 15.13 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Onbekenden hebben zondag in Zierikzee diverse brandblussers leeggespoten en gestolen. Ook werden er venielingen aangericht.


De vernielingen werden tussen 00.30 en 10.00 uur gepleegd in de Nieuwe Haven. Zes blussers werden leeggespoten. Vier andere blussers, die verspreid over het gehele havengebied waren bevestigd, werden ontvreemd.

Tijdens dezelfde nacht zijn ook de trossen losgegooid van vijf bootjes. Eén zeiljacht raakte hierdoor beschadigd. Ook dreven twee visbootjes onbemand in de haven en is een reddingsboei in de haven gegooid. Bij een ponton en het fietspad nabij de haven waren hondenpoepzakjes gespannen.
 
Het is onbekend wie de vernielingen heeft gepleegd. De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader(s).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Huppel (9-9-2008 om 18:25)
Ligt aan de leeftijd, maar jongeren mogen van mij een reisje naar een brandwondencentrum krijgen voor een paar weekjes en oudere gasten een jaartje meewerken daar. naast alle schade die ze moeten vergoeden uiteraard..
A (9-9-2008 om 12:49)
Zeg Kaoz had je dan niet even de politie moeten bellen ofzo?????
Kaoz (8-9-2008 om 20:08)
Het was veel vroeger al aan de gang, stond om uur of 10 's avonds bij de grote parkeerplaats aan de havendijk. Toen waren ze al bezig, dacht eerst dat 'r brand was! Waren jongetjes met petjes e.d. (van die gabbertjes)
Shell-roosevelt (8-9-2008 om 18:55)
Hangen daar geen camera's dan? Zo'n object moet je toch minimaal voorzien van een aantal camera's.... Om nog maar te zwijgen van een eventuele beveiligingsdienst die regelmatig een rondje maakt.
Cookie-instellingen beheren