Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk op Polredijk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 08-09-2008, 13.55 uur
Gewonde bij ongeluk op Polredijk Vrouwenpolder
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Bij een ongeluk op de Polredijk in Vrouwenpolder is zondagavond een man gewond geraakt.
 
De man, een 50-jarige Goesenaar, raakte rond 23.50 uur op de T-kruising van de Polredijk met de Liebertsweg de macht over het stuur kwijt. De auto reed de dijk af om vervolgens in de sloot tegen een betonnen talud tot stilstand te komen.


De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trudy (9-9-2008 om 21:44)
Nog even Ben en je bent de bekenste fotograaf hier. Het zijn rot bochten, heel dat stuk. Een beetje regen en je glijd harder over die dijk dan over een pakje boter.
Jaap (9-9-2008 om 16:49)
Meer snelheidscontroles en flitspalen, het kan zo niet langer! al die ongelukken de laatste tijd, vreselijk.
Bekende ter plaatse (8-9-2008 om 21:37)
Het hoeft deze keer niet aan de snelheid te liggen, maar in het algemeen gesproken wordt tussen Veere en Vrouwenpolder behoorlijk doorgereden dat kan niemand ontkennen, vaak gaat het net goed. Maar in een aantal gevallen overschatten bestuurders hun eigen rijvaardigheden.
Ben, de bewoner in deze bocht (8-9-2008 om 19:49)
Ik woon in deze bocht, ik ben in 80% van de gevallen als eerste ter plaatse en spreek ze dan. Deze bocht is wél gevaarlijk zeker met nat weer. Te hard rijden hoeft niet, zo ook vannacht. De bocht is slecht aangegeven met vanuit Veere maar 2 pijltjes. Ik geloof ze als ze niet te hard reden!
J j en j (8-9-2008 om 18:45)
Weg is veilig genoeg. Fatsoenlijk auto/motor rijden. Dat scheelt een hoop ongelukken. Niet meteen met het vingertje naar een ander wijzen als er wat gebeurt. Ik zit vaak in de jachthaven, dan komen zeker de motoren veel te snel langs en gaat het mis, dan igt het volgens hen aan de weg.
Motorfreak (8-9-2008 om 18:37)
Simone was jij erbij? Hoeveel heeft hij dan volgens jou te hard gereden? Nou vertel dat dan maar eens!
Cookie-instellingen beheren