Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Mannen spelen levensgevaarlijk spelletje

Toegevoegd: 07-09-2008, 22.45 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - Op de N253 in Sluis is zaterdagavond een bromfietser betrapt die een wel erg opmerkelijke verklaring had voor zijn rijgedrag: hij deed het spelletje 'zo gevaarlijk mogelijk rijden'.

De politie kwam de brommer rond 23.50 uur tegen. Omdat de brommer de gehele weg nodig had en bovendien erg slingerde zetten de agenten de achtervolging in. Na een stopteken zette de bestuurder, een 33-jarige man uit Oostburg, zijn brommer aan de kant.


Uit een blaastest bleek dat de man drie keer te veel gedronken had. Hij is overgebracht naar het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd. Daar verklaarde de man dat hij het opmerkelijke spelletje aan het doen was.

De 33-jarige man moest zijn rijbewijs inleveren en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt, ook kreeg hij een bekeuring omdat hij geen helm droeg. Een 35-jarige passagier uit Oostburg kreeg ook een bekeuring omdat de kinband van zijn helm loszat. Ook had deze man geen ID-bewijs bij zich.

Op het bureau bleek dat hij nog boetes had openstaan. Omdat hij die niet kon betalen is de auto van de man buiten gebruik gesteld door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (8-9-2008 om 18:13)
Zulke mensen moesten ze veel zwaarder straffen de openbare weg is niet de plaats voor spelletjes,voor spelletjes zijn er spelcomputters waar je urenlang levens gevaarlijk kunt racen zonder de risico's die op de openbareweg wel voorkomen
Michelle (8-9-2008 om 08:13)
Maar 33 jaar en dan nog van dat onvolwassen gedrag? Wanneer houdt bij sommigen de pubertijd op? Flink laten dokken.
Cookie-instellingen beheren