Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Drie gewonden bij flinke brand Vlissingen

Toegevoegd: 09-09-2008, 23.52 uur
Foto 6 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico (10-9-2008 om 11:38)
Het schijnt om een molotovcoctail te gaan die ze hebben binnen gegooit. Al met al een treurige zaak. De bewoonster is zwaar verbrand in haar gezicht en zal daar haar hele leven last van blijven houden. Sterkte!
Buurman van het Slachtoffer!! (10-9-2008 om 03:11)
Ik hoop eerlijk dat ze er snel boven op mag komen, omdat ze toch wel behoorlijk was aangeslagen en ook vebrande haren en gezicht had. Gelukkig dat we net een muur er tussen hadden, je moet er niet aan denken met 2 kinderen...
Buurman van het slachtoffer (10-9-2008 om 03:09)
Gevallen met een brandende kaars. Ze heeft een hondje en weet nu nog niet zeker of die aanwezig was in huis. Dit wens je niemand toe. Ze was totaal gedesorienteerd en wilde weer naar binnen gaan. Heb haar gelukkig op tijd kunnen optillen en tegen houden!!!
Buurman slachtoffer brand!! (10-9-2008 om 03:07)
Ik heb de brand mee gekrege, ik woon 1 portiek verder en ken het slachtoffer persoonlijk. Hopelijk gaat het met slachtoffer goed.
Cookie-instellingen beheren