Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 56 km

Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland

Toegevoegd: 20-09-2008, 09.59 uur
Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een 40-jarige Middelburgse motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeluk.


De man kwam rond 17.40 uur ten val op de Binnendijk bij Nieuw- en Sint Joosland. Hij was tijdens het nemen van een bocht onderuit gegaan door steentjes op de weg.

Het letsel van de man lijkt mee te vallen. Hij heeft volgens de politie een kapotte kin en last van duizeligheid. De man is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J-P (21-9-2008 om 21:10)
Steentjes/troep in de polder is net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. Moet je als motorrijder weten. Gaat het dan eens fout dan moet je de hand in eigen boezem steken. Vanalles roepen over troep op de weg is echt onzin net als afvragen waarom motorrijders zich op die openbare weg bevindt.
Bart Kevenaar (21-9-2008 om 19:40)
Wanneer ik lees dat er een motorrijder is verongelukt, lees ik altijd het gehele artikel temeer ook omdat ongelukken met motorrijders vaak slechter aflopen, gelukkig is deze motorrijder er met wat oppervlakkige verwondingen vanaf gekomen.
Motorrijder P2 (21-9-2008 om 16:39)
Ik heb vanmiddag nog een lekker stukje door de polder gereden op de motor. Heerlijk weer en genoten van de omgeving. Tsja, ze zijn overal met de wegen bezig maar dat moet ook gebeuren. Erg genoeg dat die beste gevallen is en ik geef geen oordeel maar ik hou gewoon rekening met die steentjes overal.
MotoRob (21-9-2008 om 16:35)
Beste mensen, gelukkig is het voor de motorrijder nog redelijk goed afgelopen zo te lezen, maar als een kind op een fiets door deze oorzaak onderuit gaat en onder een auto komt reageren jullie dan nog steeds zo lakoniek? (eigen schuld dikke bult?) Denk na voor je zomaar wat schrijft.
Johnk (21-9-2008 om 09:05)
Daar liggen al tig jaar geasfalteerde wegen met steentjes als toplaag. Net zoiets als klagen over steentjes op een grindpad.
Motorrijder (21-9-2008 om 01:27)
Aanklagen, onzin. Onmogelijk alles schoon te houden. Erg genoeg dat zoiets gebeurd. Ik wens de man beterschap toe.
Cookie-instellingen beheren