Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 106 km

Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland

Toegevoegd: 20-09-2008, 09.59 uur
Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een 40-jarige Middelburgse motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeluk.


De man kwam rond 17.40 uur ten val op de Binnendijk bij Nieuw- en Sint Joosland. Hij was tijdens het nemen van een bocht onderuit gegaan door steentjes op de weg.

Het letsel van de man lijkt mee te vallen. Hij heeft volgens de politie een kapotte kin en last van duizeligheid. De man is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (20-9-2008 om 12:20)
De wegbeheerders zien vaak niet in hoe ze een weg veilig kunnen maken voor iedere weggebruiker. De mogelijkheid ontnemen een auto of vrachtwagen door de berm te laten rijden (en daardoor alle rotzooi op het wegdek te gooien). Dus ja, gewoon de wegbeheerder aanklagen.
Carducci (20-9-2008 om 12:18)
Motorob heeft volkomen gelijk het is levensgevaarlijk met die steentjes. Ik snap ook niet dat ze die rotzooi laten liggen en het verhaaltje dat die motorrijder wel te hard gereden zou hebben gaat ook niet op, want zo hard ging het niet!
Bewoner (20-9-2008 om 12:07)
Gewoon de openbare weg nemen en niet over sluiproute's en semi-onverharde binnenwegen rijden. Je hebt daar niks te zoeken als je geen bestemmingsverkeer bent.
MotoRob (20-9-2008 om 10:57)
Wegbeheerder aanklagen en voor de gemaakte kosten op laten draaien, die steentjes hadden daar niet mogen liggen, levensgevaarlijk voor ons motorrijders, het geld is er want we betalen genoeg aan wegenbelasting en brandstof tax
Cookie-instellingen beheren