Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland

Toegevoegd: 20-09-2008, 09.59 uur
Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een 40-jarige Middelburgse motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeluk.


De man kwam rond 17.40 uur ten val op de Binnendijk bij Nieuw- en Sint Joosland. Hij was tijdens het nemen van een bocht onderuit gegaan door steentjes op de weg.

Het letsel van de man lijkt mee te vallen. Hij heeft volgens de politie een kapotte kin en last van duizeligheid. De man is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shadowlady (20-9-2008 om 14:23)
Hé motorboy, ik hoop dat letsel van jou en je bike meevalt en je over de schrik heen bent. Steentjes, rioleringsdeksels na regenbui, klinkers... blijft een crime. Vraag voortaan even toestemming aan "bewoner" waar je mag rijden hé.. haha..errug.
Ria (20-9-2008 om 14:04)
De hele polder ligt momenteel vol met stroken grind. Dat heet wegenonderhoud. Verhoogde rijvaardigheidscursus is dan een beter idee. Ziet er een openbare weg uit. Gelukkig mag je daar nog komen zeg. Zie je tenminste nog hoe mooi het hier is.
Sparrow (20-9-2008 om 13:42)
Ga je niet door de steentjes op je gezicht, dan wel door de witte strepen of pijlen in een bocht (zeker als het nat is). Om van rotondes (ipv geen bocht nu 3 bochten) en rood geschilderde wegdekken (stationsbrug) maar te zwijgen.
A (20-9-2008 om 13:32)
Mensen we leven niet in amerika hoor waar je iedereen aan kan klagen voor zulke dingen dat is gewoon de eigen schuld van de moterrijder hoe hard het ook klinkt had die zelf kunnen zien dat er steentjes lagen en z'n snelheid aan kunnen passen om vallen te voorkomen
John (20-9-2008 om 12:35)
Wegbeheerder laten aanklagen omdat er steentjes op de weg liggen? Haha, het moet niet gekker worden zeg. Moeten ze dan elke bocht na gaan kijken of er geen steentjes op het wegdek liggen?
MotoWim (20-9-2008 om 12:24)
Niet altijd juist, enige alertheid van ons motorrijders is altijd op zijn plaats
Cookie-instellingen beheren