Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland

Toegevoegd: 20-09-2008, 09.59 uur
Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een 40-jarige Middelburgse motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeluk.


De man kwam rond 17.40 uur ten val op de Binnendijk bij Nieuw- en Sint Joosland. Hij was tijdens het nemen van een bocht onderuit gegaan door steentjes op de weg.

Het letsel van de man lijkt mee te vallen. Hij heeft volgens de politie een kapotte kin en last van duizeligheid. De man is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (20-9-2008 om 22:40)
"Je hebt daar niks te zoeken als je geen bestemmingsverkeer bent"???? Wat voor holbewonerstaal is dit nu weer? Deze bewoner rijdt ook nooit op een andere weg dan die waaraan hij woont neem ik dan maar aan? MotoRob heeft helemaal gelijk. Zetten ze bordjes "slik" of "modder" in de berm, ja, en toen?
Arthur (20-9-2008 om 20:44)
Ik weet niet of de bewoner het weet, maar het is daar gewoon openbare weg hoor, en moet je perse egens wat te zoeken hebben om ergens te rijden, wat een onzin zeg!!
Breske (20-9-2008 om 20:25)
Lopen zuren en zeiken, daar is iedereen heel sterk in, maar een ieder is toch zelf verantwoordelijk, of gaan we de volgende keer die duiven aanklagen die op een autoruit sch#ten. deze dingen gebeuren nu eenmaal, daar doe je niets aan (gewoon pech!!)
Jc (20-9-2008 om 20:25)
Jahoor gelijk 2000 man aannemen dat lost gelijk een stuk werkloosheid op, en dan opleiden tot steentejesveger?! goed uitkijken als motorijder is een Must.. Maar als je over olie uitglijd ga je shell toch ook niet aanklagen?
René (20-9-2008 om 20:22)
John, het is duidelijk dat je de wet niet kent. De wegbeheerder is aansprakelijk voor schade ontstaan door nalatigheid van diezelfde wegbeheerder. Als er een waarschuwingsbord staat is het een ander verhaal. En Carducci, ben jij niet pas 50 geworden? :-)
Motor P (20-9-2008 om 19:05)
Ik had het laatst ook bijna op een doorgaande weg.. niks geen signalering. Levensgevaarlijk. Gelukkig was ik alert genoeg want ik had de gang er dus wel in zitten. Dat zou een flinke klapper geweest zijn. Ze mogen de losse restanten best eens wegvegen. Ook voor de brommerrijders.
Cookie-instellingen beheren