Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterdief op heterdaad betrapt in Middelburg

Toegevoegd: 29-09-2008, 15.13 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is zondagavond een 18-jarige man aangehouden wegens een poging tot diefstal.


De man werd rond 18.25 uur betrapt in de Zusterstraat. Een getuige belde de politie en ging achter de verdachte aan. Hij verloor hem echter na enige tijd uit het oog. De politie wist de man echter aan te houden op de Kousteensedijk.

De scooter was bij de poging tot diefstal beschadigd geraakt. De 18-jarige, afkomstig uit Oost-Souburg is in verzekering gesteld en de zaak is nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Margriet (30-9-2008 om 14:44)
Er kunnen hier wel allemaal reacties worden geplaatst van oh en je moet leren van andermans spullen afblijven dit, dat niemand luisterd hier helaas naar, hebben ze eenmaal een doel voor ogen kan er toch niks meer aan veranderd worden! Heel jammer
Mozes (30-9-2008 om 11:08)
Zie daar, gerechtigheid.. wie niet luisteren wil moet maar voelen. Dit zouden ze vaker moeten doen.
Kimmy (30-9-2008 om 09:35)
Wanneer gaat iedereen het eens leren om met zijn handen van andermans spullen af te blijven. Iedereen moet voor zijn of haar spulletjes kei hard werken, het geld komt echt niet uit de lucht vallen... HELAAS!!!
Cookie-instellingen beheren