Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Betrokkene ongeval met letsel gezocht

Toegevoegd: 09-10-2008, 18.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de bestuurder van een busje die vorige week betrokken was bij een ongeluk op de Breeweg in Middelburg.


Donderdagmiddag 2 oktober fietste een 14-jarige jongen uit de gemeente Veere rond 15.30 uur over de Breeweg toen uit tegenovergestelde richting een bekende van hem kwam aangefietst.

De 14-jarige jongen keerde om en werd daarbij aangereden door een achterop komend bestelbusje. De bestuurder heeft de jongen met zijn fiets naar huis gebracht maar heeft helaas geen gegevens achtergelaten.

Nadat de jongen thuis was afgezet, ging hij gelijk naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een hersenschudding had opgelopen. Ook werden een gekneusde en gescheurde kaak en letsel aan zijn knie geconstateerd.

De onbekende bestuurder reed in een wit busje met vermoedelijk rode letters op de zijkant van bus. Mensen die weten wie de bestuurder is, kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750