Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 14 km

Gewonde bij 'brand' Albert Heijn Middelburg

Toegevoegd: 12-10-2008, 16.51 uur
Gewonde bij 'brand' Albert Heijn Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Albert Heijn-supermarkt aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg is zondagmiddag één persoon lichtgewond geraakt nadat de sprinklerinstallatie was afgegaan.
 
De melding van de 'brand' in de supermarkt kwam rond 15.55 uur binnen als een automatische melding. Al snel bleek dat de sprinklerinstallatie in een koelcel van de bakkerij was afgegaan. Hierop werd de supermarkt ontruimd. Dit gebeurde zonder grote problemen.
 
Eén persoon die zich in bij de koelcel bevond, werd na het afgaan van de brandblusinstallatie onwel. Hij werd door het personeel van een toegesnelde ambulance behandeld. Voor zover bekend hoefde hij niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.
 
De brandweer hoefde niet te blussen. Wel werden de brandweerlieden ingezet voor het opruimen van het water dat uit de brandblusinstallatie was gekomen.

De supermarkt is naar verwachting morgen weer gewoon geopend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnny (12-10-2008 om 22:20)
Brand was er niet, een collega had per ongeluk de sprinkler kapot gestoten. Dus was niets aan de hand, alleen wat water in de winkel. Personeel en klanten zijn rustig naar buiten gebracht tijdens de ontruiming. Deze is ingezet toen water op de broodafdeling zelf liep.
Ronny (12-10-2008 om 19:49)
Gellukkig viel dit nog mee. Ik hoop dat het met die man die onwel was geworden goed gaat.
Martin (12-10-2008 om 19:06)
Ik was ook in winken en was verbaast dat bij het afgaan van brandalarm er niet direct actie werd ondernomen door een leiding gevende. Het meer en deel jong personeel rende de winkel door. Pas na een minuut of vijf werd er omgeroepen dat er niets aan de hand was.
Marja (12-10-2008 om 17:56)
Ook wij waren daar en na enige tijd werd er omgeroepen dat er niks aan de hand was alleen dat er een sprinklerinstalatie afgegaan was bij de brood afdeling , dus geen reden voor paniek en dat heerste ook helemaal niet onder het publiek en persneel
John (12-10-2008 om 17:06)
IK was in de albert heijn op dat moment. Van enige actie tot ontruimen was geen sprake. De kassa's bleven gewoon draaien en er werd niks omgeroepen om te ontruimen.Sterker nog ,er werd ook niemand tegen gehouden die de winkel in wilde gaan.
Cookie-instellingen beheren