Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurders betrapt in Z-vlaanderen

Toegevoegd: 12-10-2008, 17.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Zeeuws-Vlaanderen zijn in de nacht van zaterdag op zondag de rijbewijzen ingenomen van vier automobilisten omdat zij teveel hadden gedronken.


Een 48-jarige man uit de gemeente Hulst werd zaterdag rond 22.50 uur betrapt in de Zandbergsestraat in Graauw. Hij had meer dan 3,5 keer teveel gedronken.

Zondag rond 03.20 uur werd een 24-jarige automobilist uit de gemeente Hulst op de Schapersdijk in Kloosterzande betrapt nadat hij in de voortuin van een woning was gereden. De man had bijna drie keer teveel alcohol gedronken.

 
 
Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed zondag rond 05.00 uur met een snelheid van 76 kilometer per uur over de Scheldeboulevard in Terneuzen. Hij reed hierbij ook enkele keren over de middenstreep. Een blaastest wees uit dat de man meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

Zondag rond 05.45 uur werd in de Koolstraat in Hulst een 20-jarige automobilist uit de gemeente Hulst betrapt op rijden onder invloed. De man had meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (12-10-2008 om 18:54)
Tja verbieden om nog te rijden heeft alleen geen zin.Ook de auto in beslag nemen en er een mooi pakketje van maken.Misschien leren ze het dan wel af.
J@N (12-10-2008 om 18:17)
Deze personen enige jaren het rijden in/op een gemotoriseerd voertuig verbieden.
Cookie-instellingen beheren