Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Goesenaar aangehouden met harddrugs

Toegevoegd: 18-10-2008, 20.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 32-jarige Goesenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden door de Zeeuwse politie, omdat hij in het bezit was van harddrugs.

Agenten troffen de man rond kwart over drie aan in de Pyntorenstraat waar ze hem fouilleerden. Bij de man werd een onbekende hoeveelheid cocaine aangetroffen. De man probeerde het met de agenten op een accoordje te gooien. De agenten maakten hem duidelijk dat hij gen politieagenten mocht omkopen en zegden hem verbaal aan voor dit feit.


Toen de Goesenaar doorhad dat hij werkelijk mee moest naar het politiebureau werd hij erg grof in de mond. Eenmaal in de cel op het bureau schopte hij onophoudelijk tegen de celdeur en plaste hij in zijn tijdelijk verblijf. De schoonmaakkosten worden op de verdachte verhaald.

Een van de dienstdoende agenten is door de man bespuugd. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd en daar wordt hij vandaag verder verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-10-2008 om 13:24)
Nee joh die man moet toch ook zijn gezin onderhouden.
Frederick (19-10-2008 om 01:15)
Ja op kosten van de gemeenschap.
Goes (18-10-2008 om 20:52)
Lekker in torentijd laten zitten daar hoort zo iemand
Cookie-instellingen beheren