Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar rijdt 63 jaar zonder rijbewijs

Toegevoegd: 22-10-2008, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft dinsdagmorgen een 81-jarige Goesenaar betrapt op het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek dat echter al maar liefst 63 jaar lang te doen.


De man werd vanochtend tijdens een verkeerscontrole op de Westhavendijk aan de kant gezet. Toen één van de agenten om zijn rijbewijs vroeg, kon hij die niet tonen. Uit navraag bleek dat er voor de man nooit een rijbewijs was afgegeven.

De man verklaarde dat hij al vanaf zijn 18e jaar auto reed wat betekent dat hij nu al 63-jaar zonder rijbewijs rijdt. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt waarna hij door agenten naar huis werd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
*** (23-10-2008 om 09:11)
@ Geertje: Alsof de jeugd alleen maar ongelukken veroorzaken en hebben! Denk even na er zijn genoeg mensen verongelukt of omgekomen die geen jeugd waren dus doe gewoon even normaal aub je moet niet iedereeen over 1 kam scheren!!!
E. (23-10-2008 om 09:11)
Daar moet op gedronken worden en de man die al 63 jaar zonder rijbewijs rijdt is de BOB. 63 jaar zonder rijbewijs daar kan die ene keer ook wel bij. Geweldig vent!!!! 'k zou bijna zeggen ga zo door, maar dat kan niet meer. Jammer!!!
Bertus (23-10-2008 om 09:00)
Wat ik niet kan begrijpen is dat deze man al ruim 60 jaar uit onze portemonnee staat te jatten. Niet betalen voor rijlessen, niet voor de keuringen en niet voor de rijbewijzen. Deze man is gewoon een dief en verdient dus een straf. Godzijdank heeft ie niemand van ons geraakt.
Hans (23-10-2008 om 08:52)
Een topsporter die een dik aantal interlands heeft gespeeld krijgt van de KNVB z'n trainersdiploma. Iemand die 63 jaar zonder schade rijdt, en niet in het bezit is van het diplomaatje "rijbevoegdheid", zou dit briefje gratis moeten worden versrekt door het CBR.
Sjaak (23-10-2008 om 08:26)
Wel knap hoor , een echte heer in het verkeer.Nooit geen aanrijding en zo, (kunnen velen een voorbeeld aan nemen) maar wat als je er wel een aanrijding mee zou hebben.op wie verhaal je dan je schade? Heeft die beste man misschien nooit aan gedacht maar je zal het maar overkomen.
Willem (23-10-2008 om 07:33)
Geweldig deze man heeft veel geluk gehad, je ziet dat de politie altijd ligt te slapen!!
Cookie-instellingen beheren