Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Schip met giftige stoffen vastgelopen

Toegevoegd: 25-10-2008, 18.11 uur
Foto 3 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RF (26-10-2008 om 09:11)
Ik erger me mateloos aan reacties van mensen over die gevaarlijkestoffen, een tankauto die over de weg rijd is vele en dan ook vele malen gevaarlijker en dat vinden we wel normaal. Deze toestanden worden enorm opgeklopt, die gevaarlijke stoffen zijn echt wel goed verpakt.
Nickey (26-10-2008 om 09:05)
En als wij dan gaan ontpolderen en uitdiepen,komen er nog grotere gevaarlijke schepen voorbij.Inderdaad er komt zeker ooit een keer dat het echt fout gaat.Daar kan je op wachten.
Sleper (1) (26-10-2008 om 00:19)
Wat een flauwekul toch, steeds die nadruk leggen op giftige en/of gevaarlijke stoffen. Wat voor gevaarlijke stoffen ? Welke IMO klasse ? Hoe zijn ze verpakt ? Gaat het hier misschien over onkruidverdelger ? Is het verfverdunner ?
Sleper (2) (26-10-2008 om 00:18)
Er zijn duizenden giftige stoffen die totaal geen gevaar opleveren zolang men er maar niet mee in aanraking komt. En dat is hier het geval. Een gestrand schip, daar vallen zomaar geen containers van af, er komen dus geen stoffen in het water en er vliegen niet zomaar giftige dampen over de zeedijk.
Sleper (3) (26-10-2008 om 00:17)
Gevaarlijke stoffen zitten altijd goed verpakt en zolang het schip aan de grond zit, kan er dus niks gebeuren. De giftige en/of andere gevaarlijke stoffen die menigeen in z’n keukenkastje, z’n schuurtje of garage bewaart zijn vaak vele malen riskanter. Overbodige sensatie dus, deze vermelding.
Sleper (4) (26-10-2008 om 00:16)
Hulpverleners aan de zeedijk ? Weet dat een varend schip vele malen riskanter is dan een gestrand schip en we zien toch niet met elk risico-schip van Antwerpen naar Vlissingen een ambulance meerijden over de zeedijk.
Cookie-instellingen beheren