Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongeren op schoolplein beboet in Zierikzee

Toegevoegd: 17-11-2008, 11.03 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft zaterdagavond in Zierikzee een groepje jongeren beboet die zich op het plein van een school aan de Kabbelaarsbank bevonden.


De groep, zeven personen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar, waren aan het voetballen op het schoolplein. Op het moment dat de politie arriveerde liep één van hen echter over het fietsenhok. Ook lagen er overal bierblikjes en chipszakken.

De jongelui kregen allemaal een bekeuring omdat ze zich op verboden terrein bevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joka (17-11-2008 om 15:41)
Waarom praat iedereen over vernielen terwijl deze jongeren misschien wel niks hebben vernield. En misschien liep iemand wel op het dak om een bal te halen??? Beter doen ze eerst eens wat aan de mensen die in Zierikzee de planten ballen omgooien! En geven ze eerst een waarschuwing!
Cor (17-11-2008 om 15:10)
Het is ook altijd wat met de jeugd Zodra ze vrij zijn van school begint de ellende Ze vervelen zich erg Ze gaan in de stad lopen en rondhangen bij winkels staan en rondhangen op andere plaatsen Ze gaan allemaal naar die plaatsen toe omdat ze zich vervelen en ze op die plaatsen mensen tot last kunne
Mascleta (17-11-2008 om 14:54)
Wij voetballen ook op schoolpleintjes en drinken er ook soms een biertje bij. we ruimen rommel op en vernielen niks! veldjes liggen bezaaid met uitwerpselen van honden! misschien dat de politie daar eens tegen op moet treden! hoeven wij niet te voetballen op 't schoolplein.
Elma (17-11-2008 om 14:38)
Waar is er een leuke plaats om te voetballen?
Kaoz (17-11-2008 om 13:56)
"Ze horen huiswerk te maken" hoor ik u zeggen, of "Ze moeten een baantje nemen", zolang ze puber zijn hebben ze *1 scheit aan ouders, *2 scheit aan huiswerk
Kaoz (17-11-2008 om 13:55)
Jammer van de boete, maar het is een heel duidelijk feit dat er in Zierikzee, of dorp op S-D gewoon niets te doen is 's avonds voor de jeugd, als je dan beschut wil zitten voor slecht weer of enigzins warm, zijn schoolpleinen perfect! Supermarkt voor drinken/chips en je hebt een leuke avond!
Cookie-instellingen beheren