Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren op schoolplein beboet in Zierikzee

Toegevoegd: 17-11-2008, 11.03 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft zaterdagavond in Zierikzee een groepje jongeren beboet die zich op het plein van een school aan de Kabbelaarsbank bevonden.


De groep, zeven personen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar, waren aan het voetballen op het schoolplein. Op het moment dat de politie arriveerde liep één van hen echter over het fietsenhok. Ook lagen er overal bierblikjes en chipszakken.

De jongelui kregen allemaal een bekeuring omdat ze zich op verboden terrein bevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (17-11-2008 om 13:43)
Laat ze toch balletje trappen ok rotzooi is dan wat minder maar wat is er mis met potje voetbal, daar verniel je niks mee ok een bal door de ruit dat is dan een risico maar doen ze dan niet express veel beter dan dat ze de boel gaan verkloten. Maar wel zonder rotzooi maken he :)
Cypresmoeder (17-11-2008 om 13:42)
Op ons schoolplein liggen ook regelmatig: blikjes, kapotte flesjes, bierdopjes, wietzakjes, al weken een gesloopte fiets. Maarja, het is ook van iedereen en niet alleen van school het is nl. een brede school
Marga (17-11-2008 om 13:40)
Een balletje trappen is leuk voor jongelui, maar op fietsenhok lopen, blikjes en troep op de grond gooien, dat is niet aangenaam. en vaak wordt de boel vernield en is de dader onvindbaar
Marianne (17-11-2008 om 13:28)
Goed dat er toch nog politie is in zierikzee. kunnen ze dan ook eens iets doen aan alle fietsers en bromfietsers, die door aan de verkeerde kant van het havenplein en havenpark te rijden voor gevaarlijke situaties zorgen. hoeven niet te bekeuren, een waarschuwing, zou al goed zijn.
Dina (17-11-2008 om 13:25)
Allemaal op de bon ze hebben op de pleinen niets te maken, het enige wat ze doen is een rotzooi maken en alles vernielen de school is er de dupe van want zelf geven ze er niets om. Of misschien zouden ze beter een baantje zoeken in plaats van op straat te zwerven.
Cindy (17-11-2008 om 13:19)
Laat die jongens toch lekker een balletje trappen ze doen er niemand kwaad mee. Politie ga je echte werk doen ipv zulke kinderachtige boetes uitdelen.
Cookie-instellingen beheren