Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand in Vlissingse nachtclub Prins Hendrikweg

Toegevoegd: 06-01-2004, 19.39 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Dinsdagmorgen rond 08.30 uur werd een brand ontdekt in een nachtclub aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen.

Bij het uitbreken van de brand waren nog twee personen in een bijgebouw van de nachtclub aanwezig. Zij ontdekten de brand, verlieten het pand en sloegen alarm. In eerste instantie probeerde een voorbijganger de brand te blussen.

Het lukte even om de brand te doven maar door de warmte vatte de binnenkant van het gebouw weer vlam. De brandweer was met drie auto's ter plaatse en bluste de brand. Naar de oorzaak van de brand is een onderzoek ingesteld, vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

Een 26-jarige vrouw uit Rotterdam werd met ademhalingsklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Zij mocht later weer naar huis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren