Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 50 km

Politie gaat strijd aan met hardrijdende bromfietsers

Toegevoegd: 18-12-2008, 11.12 uur
Foto 3 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik jwnz (6-1-2009 om 11:49)
Politie moet echte boeven gaan vangen!!
Johny Leys (20-12-2008 om 21:06)
Goede actie van de politie. De politie beschermt juist ons tegen gevaarlijk rijgedrag, er gebeuren al ongelukken genoeg. Nu alle automobilisten nog, want die kennen er ook een potje van: Geen voorang verlenen, rijdend met GSM bellen, en vechten om een parkeerplaats. Fijne feestdagen allen.
Alex (20-12-2008 om 17:27)
Niet alleen nu even controleren, maar regelmatig. Argumenten dat je maar één keer jong bent doet er niet toe, het is een ware plaag en ergenis. Stevig doorzetten en hopelijk met het nodige succes. Maar let ook op fietsers zonder verlichting............ook een plaag en gevaarlijk.
J-L S (20-12-2008 om 15:19)
Het is gewoon terecht dat ze nu al aangepakt worden.Straks als "ze groot zijn" stappen ze op een motor en auto. En ze rijden altijd,ja altijd een ander (onschuldige) in de vernieling.Zo ook met drank op,altijd is een ander de pineut(leuke zinssnede) Dus AANPAKKEN !! En hoe meer nu hoe minder later.
Pieter (20-12-2008 om 14:52)
Pfff...ik heb zelf een keer een motor agent er uit gereden met mijn scooter(zonder kenteken) daar moest ik moeite voor doen hoor.. maar je gelooft niet hoe die agent het verkeer in gevaar bracht!! Asociaal!! De meeste verkeers ongelukken zijn met onervaren scooter rijders en niet door snelheid!
E (20-12-2008 om 13:57)
Prima actie! Gewoon doorgaan, heb helemaal geen probleem met scooters, maar de herrie die ze produceren is te erg voor woorden. Ook zou t geen gek idee zijn om eens op te treden tegen te hard rijdende en teveel herrie makende auto's (lees; vooral Honda Civic)
Cookie-instellingen beheren