Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 119 km

Meisje gewond na mishandeling in Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is in de nacht van zaterdag op zondag een meisje mishandeld. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld.


Het meisje, een 14-jarige Middelburgse, was rond 01.00 uur onderweg naar het toilet toen een vriendin van haar tegen iemand aanbotste. Een jongen begon daarop tegen dit meisje te schreeuwen en schelden. De 14-jarige liep daarop naar de jongen toe om te vragen waarom hij zich zo gedroeg.

De jongen werd toen agressief en gooide vanaf een afstandje een glas tegen haar gezicht. Hierdoor liep zij verwondingen op aan haar gezicht. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De jongen is na het incident weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (12-1-2009 om 13:25)
Klap op zijn donder die klootzak. En iedereen weet dat alle klanten van jojo zand onder hun schoenen hebben van de zandbak uit de speeltuin. En ja de ouders van dat meisje hebben gebrek aan verantwoordelikheidsgevoel.
Astrid (12-1-2009 om 13:11)
Sorry hoor maar leeftijd doet er even niet toe. Ik was op stap met mn vriendin en onze zoons en het was gezellig wil naar buiten en botste tegen een jonge meid op en ik draai me om en krijg een bierglas in mn gezicht gegooid moest wel naar ziekenhuis om te hechten hoop dat het goed komt met haar
Sander (12-1-2009 om 12:54)
En hoe komt het omdat de corrigende tik niet meer gegeven wordt ouders maar fokken maar daadwerkelijk niet weten wat opvoeden is. Merk het dagelijks op me werk hoe aso de kinderen worden. En ouders die alles maar toelaten je zou ze een pak rammel moeten geven dat ze 3 maanden op de blaren zitten.
Janneke (12-1-2009 om 12:38)
Ik lees hier al die berichtjes wat een onzin! Het is waarschijnlijk in disco jojo gebeurt, daar kan je vanaf 14 jaar naar toe. Er word met een pasjes systeem gewerkt rood voor 14 en 15 het meisje krijgt dus geen alocohol! laat dat meisje toch lekker dansen! de jongen is fout niet het meisje!
Rob (12-1-2009 om 12:31)
@Kelly: Gelukkig maar ik dacht ik ouderwets was ik vind dat een kind van 14 dat laat nog in de disco is,gewoon thuis moet houden, dacht eerst met de tijd meegaan maar ben al blij dat er meer mensen er zo overdenken...
Izabel (12-1-2009 om 12:15)
Dat is wel heel vervelend wat er is gebeurd. Alhoewel (naar mijn bescheiden mening) een kind van 14 ..op dat tijdstip thuis hoort te zijn, moeten ze natuurlijk wel normaal blijven doen. Dat knulletje moeten ze maar eens flink aanpakken!! Iedereen moet gewoon van elkaar afblijven.
Cookie-instellingen beheren