Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Meisje gewond na mishandeling in Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is in de nacht van zaterdag op zondag een meisje mishandeld. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld.


Het meisje, een 14-jarige Middelburgse, was rond 01.00 uur onderweg naar het toilet toen een vriendin van haar tegen iemand aanbotste. Een jongen begon daarop tegen dit meisje te schreeuwen en schelden. De 14-jarige liep daarop naar de jongen toe om te vragen waarom hij zich zo gedroeg.

De jongen werd toen agressief en gooide vanaf een afstandje een glas tegen haar gezicht. Hierdoor liep zij verwondingen op aan haar gezicht. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De jongen is na het incident weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (12-1-2009 om 09:19)
Gaat vast om discotheek jojo. Deze jongen zou voor mij niet meer binnen mogen komen. En dat alleen maar omdat je tegen iemand aan loopt. Erg flink hoor om dan met een glas te gooien!!
Ziellig (12-1-2009 om 09:12)
14 ? 1 uur snachts? Drank? En er niet tegen kunnen jongetje? Waarschijnlijk ook nog geen 16 a 18. Glazen gooien naar een kind? Door een kind? Boete voor de horecatent en de ouders van allebij aanspreken toch?
Cookie-instellingen beheren