Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 274 km

Dronken bestuurders gepakt bij controle

Toegevoegd: 31-01-2009, 12.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Tijdens een alcoholcontrole in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie Zeeland van twee bestuurders het rijbewijs ingevorderd voor het rijden onder invloed.


Even na twee uur werd een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle aan de Snoodijkstraat in Wemeldinge gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit een ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 5,6 maal teveel had gedronken. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

Aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes werd rond half drie een 27-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit een ademanalyse bleek dat de man ruim drie maal teveel had gedronken.

Tegen hem is ook proces-verbaal opgemaakt en ook zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esma (31-1-2009 om 17:11)
Nog knap dat die vrouw uberhaubt in haar auto is kunnen komen, maar tis weer erg verontrustend dat er mensen met een slok op toch weer in de auto kruipen, wanneer zal het toch eens tot mensen doordringen dat dit echt niet kan
Ron (31-1-2009 om 15:50)
Dat je drinkt is op zich niet erg, maar ga gewoon daarna niet meer de weg op. Dat bespaart jezelf en anderen een hoop ellende. Groetjes: Ron
Michael (31-1-2009 om 15:46)
Controle, controle, controles. Sterk punt van de Zeeuwse politie denken wij dan. Misschien kan de tijd nog weleens iets nuttiger ingedeeld worden. Wat elke keer weer opvalt is dat die kleine "controles" een HOT item zijn op het Zeeuwse nieuws..
Cookie-instellingen beheren