Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Ongeval met politieauto na achtervolging

Toegevoegd: 01-02-2009, 21.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een achtervolging in Vlissingen is zondagmiddag een politieauto betrokken geraakt bij een ongeval.


Surveillerende agenten reden rond tien voor één over de Joost de Moorstraat toen zij in een personenauto een jonge bestuurder zagen zitten. De agenten gaven de auto een stopteken, maar de bestuurder negeerde dit en ging er als een speer vandoor.

In een bocht raakte de bestuurder met zijn voorwiel de stoeprand, botste tegen een verkeersbord en raakte in de slip. Het voertuig kwam dwars op de weg tot stilstand. De politieauto, die met zwaailichten en sirene reed, kon niet meer op tijd stoppen en botste tegen de auto aan.


De bestuurder, een 17-jarige jongen uit Vlissingen, wist uit het voertuig te klimmen en rende weg. Enige tijd later is hij aangehouden op het parkeerterrein nabij het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjees (2-2-2009 om 10:43)
Ik sluit me aan bij Stealth. Rijbewijs laten halen, maar wel gelijk verplicht een extra rijopleiding erachteraan.. En wat betreft de schade.. De politie rijdt tegen de auto aan, niet andersom..
Stealth (2-2-2009 om 10:36)
Nooit meer zijn rijbewijs?? Dan doet ie het de volgende keer gewoon weer want hij krijgt toch nooit meer zijn rijbewijs dus wat kan ie verliezen??
Jan van Souburg (2-2-2009 om 10:06)
@ Peter, het kenteken noteren???? En op wiens naam zal deze dan staan, die van de 17 jarige bestuurder????? Hoe dom kan men zijn. Denk eerst eens na voordat u een negatieve reactie over de politie plaatst. Ze hebben, lees ook de andere reactie's, goed gehandeld.
Hans (2-2-2009 om 09:55)
Laat de dader alle kosten die door het ongeval veroorzaakt zijn zelf betalen en laat hem versneld zijn rijbewijs bij "Het Rijbewijs Team" halen voordat hij in herhaling valt.
JSK (2-2-2009 om 09:07)
10 jaar !!!??? Sjeezus, wat zijn jullie mild. Wel eens gedacht dat er weer iemand dood kon worden gereden door deze fratsen ? Ik zeg, nooit geen rijbewijs meer !!! Enja, alle schade natuurlijk uit eigen zak betalen.
Wim (2-2-2009 om 08:53)
Geheel eens met de 2 andere mensen. Dit soort figuren moeten inderdaaf niet op de weg verschijnen.
Cookie-instellingen beheren