Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 445 km

Ongeval met politieauto na achtervolging

Toegevoegd: 01-02-2009, 21.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een achtervolging in Vlissingen is zondagmiddag een politieauto betrokken geraakt bij een ongeval.


Surveillerende agenten reden rond tien voor één over de Joost de Moorstraat toen zij in een personenauto een jonge bestuurder zagen zitten. De agenten gaven de auto een stopteken, maar de bestuurder negeerde dit en ging er als een speer vandoor.

In een bocht raakte de bestuurder met zijn voorwiel de stoeprand, botste tegen een verkeersbord en raakte in de slip. Het voertuig kwam dwars op de weg tot stilstand. De politieauto, die met zwaailichten en sirene reed, kon niet meer op tijd stoppen en botste tegen de auto aan.


De bestuurder, een 17-jarige jongen uit Vlissingen, wist uit het voertuig te klimmen en rende weg. Enige tijd later is hij aangehouden op het parkeerterrein nabij het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ollie (2-2-2009 om 00:30)
Ik ben benieuwd naar de straf die die gaat krijgen. Vrees alleen dat dit reuze mee zal vallen, omdat hij juist 17 is. Als aan mij lag cel in tien jaar lang geen rijbewijs en alle schade dokken, maar wie ben ik.
Peter (2-2-2009 om 00:29)
Politie neemt wel veel risico. Hoe zou het voelen als je met je voortgezette rijopleiding iemand dood rijdt? Autokenteken lijkt mij voldoende om joyrijder te traceren.
Gut (1-2-2009 om 23:38)
Komende 10 jaar geen rijbewijs ? Nooit geen rijbewijs meer geven !
Anoniem (1-2-2009 om 23:13)
Tjonge jonge....de jeugd van tegenwoordig die hebben overal lak aan!!!!
ExTholenaar (1-2-2009 om 21:36)
Komende 10 jaar geen rijbewijs geven en alle schade op hem verhalen.
Rinus (1-2-2009 om 21:28)
Ik zeg laat die 17 jarige alle schade betalen en de eerste tien jaar geen rijbewijs.
Cookie-instellingen beheren