Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen spuiten graffiti op treinen in Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2009, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Vlissingen twee mannen aangehouden die grafiti hadden gespoten op een drietal treintoestellen.


De twee, een 21-jarige man uit de gemeente Borsele en een 29-jarige Goesenaar werden rond rond 04.30 uur aangehouden. Na een melding dat er graffiti werd gespoten op het station te Vlissingen gingen agenten ter plaatse.

Op de Westhavenweg zagen ze twee mannen lopen. Omdat één van hen verfspatten op zijn jas had zitten, werden ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Nedtrain heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (9-2-2009 om 15:55)
Begrijp niet goed uit de onderstaande reactie waarom je het goed moet vinden dat ze je spullen onderkladden? Kunst???? met de grote K zeker. Ga lekker je eigen huis of auto onder spuiten. Of wordt autospuiter :-)
Schilder (9-2-2009 om 15:30)
@Jannerdejan hoeveel muren heeft jouw huis ? Kunnen we ze voortaan bij jou langs sturen. En nee, we begrijpen andere mensen totaal niet, als ze andersmans eigendommen onder willen kladderen met de rotzooi die jij kunst noemt.
Nel (9-2-2009 om 13:50)
Maar zoeken waar ze dit ook hebben gedaan. Alles laten betalen dan leren ze ervan om van iemand anders spullen te vernielen. Laat ze hun eigen huis maar aanpakken maar niet trein en gevels van andere. Dus ga maar 80 uur werken !!!om dit op te lossen c.q te betalen
Rembrandt van Rijn (9-2-2009 om 13:27)
Gaan ze thuis maar bij moeders de vrouw lekker op het muurtje spuiten. Owja, oeps, dat durven ze natuurlijk niet. Kunst m'n reet. Ga dan maar naar een cursus bloemschikken, of waterverven in een sociale werkplaats. Laat ze lekker maar zelf hun kunstwerkje verwijderen. NIks beters te doen zeker?
Jannerdejan (9-2-2009 om 12:27)
@jan sorry hoor maar ik begrijp jou niet dit is gewoon kunst. begrijp andere mensen ook eens. geef ze maar is een legale muur dan kunnen ze zich daar op uitten want de laatste tijd is het een zero tolerance beleid hier in zeeland jammer van je reactie..
Willem (9-2-2009 om 11:06)
Waarschijnlijk dezelfde die zondag 08-02 rond 17:00 in het parkje in Oost Souburg de skateramp aan het spuiten waren. Beiden op de fiets en gewapend met een weekendtas vol spuitbussen. Nou mannen, dat wordt sparen. Daar gaat je porseleine varkentje
Cookie-instellingen beheren