Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen spuiten graffiti op treinen in Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2009, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Vlissingen twee mannen aangehouden die grafiti hadden gespoten op een drietal treintoestellen.


De twee, een 21-jarige man uit de gemeente Borsele en een 29-jarige Goesenaar werden rond rond 04.30 uur aangehouden. Na een melding dat er graffiti werd gespoten op het station te Vlissingen gingen agenten ter plaatse.

Op de Westhavenweg zagen ze twee mannen lopen. Omdat één van hen verfspatten op zijn jas had zitten, werden ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Nedtrain heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Souburg (9-2-2009 om 08:57)
21 en 29 jaar ???? Deze lieden zijn nog in de leeftijd van voor de pubertijd blijven hangen. Alle schade en schoonmaak kosten op hun verhalen. Met deze leeftijd hebben ze de financiele middelen om deze te betalen.
Erik en Pascalle (9-2-2009 om 00:16)
21 en 29 jaar?...Hallo...wordt eens volwassen!
Anoniem (8-2-2009 om 22:30)
Hebben die schoonmakers geen genoeg werk ? ? dacht het wel die mannen moeten zich rot werken in de schoonmaak van de treinen vind dat mensen daar ook wel beetje respect voor mogen hebben
Goed nieuws is ook nieuws (8-2-2009 om 22:02)
Well done!
Cookie-instellingen beheren