Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Kinderen, ouders en docenten bijeen ivm familiedrama

Toegevoegd: 27-12-2005, 13.17 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In Middelburg zijn vandaag diverse bijeenkomsten rondom het familiedrama dat zich zaterdagavond afspeelde in een woning aan de Scholeksterstraat in Middelburg.


Op peuterspeelzaal ''t Groentje' waar het jongste meisje regelmatig verbleef, is dinsdag stilgestaan bij het drama. Ook op de school van het oudste meisje werd stil gestaan bij het overlijden van de meisjes.

Klasgenoten, docenten en ouders spraken op de Algemene Basisschool (ABS) over het drama. De bijenkomst in de school begon om elf uur vanochtend. Deze bijeenkomst werd begeleid door twee medewerkers van Bureau Slachtofferhulp.

Bij de herdenkingsbijeenkomst waren kinderen aanwezig uit de gecombineerde klas 1/2c. Ook waren enkele leerlingen uit groep acht aanwezig. Die leerlingen hebben elke week een zogeheten 'sociaal uurtje' met de jongste leerlingen van de school.

Tijdens de herdenkingsbijeenkomst hebben alle kinderen een papieren ster gemaakt waarop een foto van hun overleden klasgenoot is geplakt. De kinderen zullen de sterren meenemen naar de begrafenis van de zusjes. Deze wordt overigens donderdag gehouden in Koudekerke.

Na de vakantie staan alle klassen van de bassisschool stil bij de dood van de twee zusjes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren