Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 383 km

Achtervolging op de Oesterdam Tholen

Toegevoegd: 14-02-2009, 13.10 uur
Achtervolging op de Oesterdam Tholen
Door: Politie Zeeland
THOLEN - Zaterdag om 02.20 uur is op de Oesterdam in Tholen een 54-jarige man uit Tholen gewond geraakt bij een verkeersongeval.


De politie, die onderweg was naar een melding, trof te man, wegens hoge nood, naast zijn auto in de berm aan. Omdat hij onvast ter been was werd een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man moest mee naar het bureau, maar zag kans om in zijn auto te stappen en er met hoge snelheid vandoor te gaan.

Na enkele honderden meters is hij in een lange bocht naar, voor hem, links rechtdoor de dijk opgereden en aan de andere kant van de dijk tot stilstand gekomen in het riet, vlakbij het water van het zoommeer. Hierbij heeft de man een zweefvlucht in zijn auto gemaakt van minstens 50 meter.

Toen de politie bij het voertuig kwam, was de man niet aanspreekbaar en er was rookontwikkeling in de auto. Nadat hij uit zijn auto was gehaald, bleek hij (onbekend) letsel te hebben opgelopen, dat achterafgezien meeviel.

De man werd ter plaatse aangehouden voor het overschrijden van de maximumsnelheid en voor het rijden onder invloed, maar werd voor behandeling naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht, waar een bloedproef werd afgenomen. Het rijbewijs van de man werd ingenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Baron Drommels (15-2-2009 om 20:33)
Deze wegmisbruiker voorgoed zijn rijbewijs afpakken, wat een dommerik! en dan ook nog plassen in het openbaar! (ook daarvoor bekeuring geven!)
Natasja (15-2-2009 om 13:54)
Hij was best dom om dit te doen, maar hij heeft er heel veel spijt van en hij had ook nog een andere reden om dit te doen maar dat is privé. Hij is nooit zo en dat kan ik weten want ik ben zijn schoondochter. Aan de foto's te zien is het aardig een klap geweest.
Piet (15-2-2009 om 11:57)
Nooit geen auto meer besturen.Rijbewijs innemen
Jetje (14-2-2009 om 16:02)
Wat kan een mens toch dom zijn maar ik hoop dat hij voorlopig het liefst nooit zijn rijbewijs terug krijgt ben je daar nu zo oud voor geworden om zulke streken uit te halen
Ruben (14-2-2009 om 15:22)
Nou, die heeft wel een zwaare klap gehad na die zweefvlucht van 50 meter.
Cookie-instellingen beheren