Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 112 km

Kinderen uit modder gered in Middelburg

Toegevoegd: 15-02-2009, 13.58 uur
Kinderen uit modder gered in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vanmiddag in Middelburg drie kinderen gered die weggezakt waren in de modder.


Een voorbijganger merkte rond 12.40 uur op dat de kinderen niet meer uit een modderpoel op een bouwterrein langs de Nieuwlandseweg konden komen. Direct werden een brandweerwagen van de post Torenweg en een ambulance uit Domburg met spoed ter plekke gestuurd.
 
De brandweer was snel ter plekke en kon de kinderen met behulp van een ladder, een wervelplank en een reddingsklos uit de modder trekken. De kinderen zijn ingepakt in (folie)dekens en daarna overgedragen aan de ambulancedienst. Na controle konden de geschrokken kinderen weer worden opgehaald door hun ouders.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.T. (16-2-2009 om 09:06)
Zo aandoenlijk om die brandweermannen met dat jongetje te zien . Heb zelf een zoon van bijna 12 en wat zou ik dankbaar zijn met deze hulp zeg . Geweldig hoe de kinderen het zelf ook aangepakt hebben. Een situatie als deze kunnen alle spelende kinderen in terecht komen . Zoekend naar avontuur .
Middelburg (16-2-2009 om 08:34)
Vervolg Lieve broertje nichtje en vriendje van me broertje, ik ben trots op jullie dat jullie zelf hebben gebeld na de alarm dienst TOPPIE xjes je zus/nichtje
Rien (16-2-2009 om 08:21)
Als wij vroeger zo iets hadden dan moesten we zorgen dat we er zelf uitkwamen en kwam er geen brandweer om ons te helpen en thuis gekomen een draai om je oren in het beste geval daar gaat weer gemeenschapsgeld er is toch zoveel te doen waarom in de modder
Ook van de 3 kinderen van het ongeluk (15-2-2009 om 21:12)
(vervolg) Het was Ijskoud, en ja de brandweermannen hebben de boemen dik verdiend!
Speeltoestellen (15-2-2009 om 20:30)
Wat moesten die kinderen daar dan doen?? Ik kan me ook niet voorstellen dat ze daar speeltoestellen hebben geplaatst in een modderpoel. Wat moesten ze daar in hemelsnaam doen??
Muddy waters (15-2-2009 om 20:23)
Hulde aan de brandweer en ambulancepersoneel, zij verdienen respect!
Cookie-instellingen beheren