Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Autospiegels vernield in Middelburg

Toegevoegd: 23-02-2009, 13.45 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag werden in Middelburg de buitenspiegels vernield van een drietal geparkeerde auto's.


Deze stonden geparkeerd aan de Torentrans, Breestraat en de Kousteensedijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (23-2-2009 om 16:24)
Beleid: Wel posten in een auto langs de snelweg. Iedere 5 minuten één bekeuring voor te hard rijden registreren levert een hoop op. Niet posten bij straten waar met regelmaat vandalisme voorkomt. levert niets op.
Lucinda (23-2-2009 om 15:37)
Ik zit de hele nacht in de auto... Als ik ze betrap komen ze er niet goed van af! De politie doet uiteraad niets. Dus neem ik het recht in eigen handen!
Natascha (23-2-2009 om 15:04)
Shit man ik hoop echt dat ik het nooit mee maak dat ze mijn auto vernielen maar hoe lang wil je dan gaan posten in je auto elke nacht ? camera plaatsen valt minder op en is ook effecitief maar goed ik hoop dat ze de daders snel pakken
Muppet (23-2-2009 om 14:57)
Ik heb al tot 2 keer toe gehad dat ze mijn buitenspiegels van de auto hebben getrapt . Je doet aangifte van vernieling maar het komt gewoon op de grote hoop te liggen er word voor de rest niks mee gedaan .
Martin (23-2-2009 om 14:10)
Bij mijn auto is ook mijn autospiegel vernield. In de nieuwe vlissingseweg! Politie gebeld, maar die hebben geen TIJD om te surveilleren. Zo wordt het niet opgelost, ga zelf maar een keer in de auto zitten wachten en kijken of ik iemand aansprakelijk kan stellen voor de aangedane schade!
Cookie-instellingen beheren