Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt meer dan 60km per uur te hard

Toegevoegd: 02-03-2009, 13.59 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - De politie heeft gisteravond in IJzendijke het rijbewijs van een 37-jarige Belg ingenomen die meer dan 60 kilometer per uur te hard reed.
 
De man, afkomstig uit Bredene, reed met een gangetje van 152 kilometer per uur over voornoemde weg, terwijl daar een maximum snelheid van 80 kilometer per uur is toegestaan. Helaas voor de man waren agenten van de Zeeuwse politie daar juist op snelheid aan het controleren.
 
Aan de man werd een stopteken gegeven en hij voldeed hier aan. Het rijbewijs van de Belg is door de agenten ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poldermodel (5-3-2009 om 00:36)
Soms kun je op bepaalde wegen gewoon lekker doorscheuren, maar dan zijn er helaas altijd van die mensen die willen laten zien dat ze met een blauw pakje de macht hebben en met een nog grotere snelheid achter je aangaan om je te kunnen bekeuren, BELACHELIJK!
Heijkans (2-3-2009 om 23:38)
Belgen denken alleen maar aan zichzelf als ze in een auto zitten.Let altijd goed op als ze in gaan voegen ze drukken je gewoon opzij
Bobby copper (2-3-2009 om 19:53)
Rijbewijs nooit meer teruggeven, die Belg pakt voortaan maar de bus, hij had onschuldige slachtoffers kunnen maken, deze fratsen moet hij maar op een racecircuit vertonen, wat een sukkel!!!
Hennie (2-3-2009 om 18:54)
Eindelijk weer eens een beet. Helaas gaan die andere 10.000 weer vrijuit! Politie en realiteit liggen helaas nog duizenden mijlen uit elkaar!
Jeanine (2-3-2009 om 15:55)
Helaas voor de jongen maar nooit meer terug geven
Cookie-instellingen beheren