Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 120 km

Scooter botst op auto in Vlissingen

Toegevoegd: 03-03-2009, 22.15 uur
Scooter botst op auto in Vlissingen
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag omstreeks half zes vond er op de Edisonweg in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een scooter en een personenauto.


Een 19-jarige Oost-Souburger reed met zijn scooter over het brom-/fietspad langs de Prins Hendrikweg, richting de Keersluisbrug. Op de kruising met de Edisonweg verleende hij geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto die werd bestuurd door een 33-jarige Middelburger.

Een aanrijding was het gevolg waarbij de bromfietser en zijn passagier ten val kwamen. Beiden zijn door ambulancepersoneel onderzocht maar hadden geen letsel opgelopen. De scooter is bij het ongeval total loss geraakt, de auto had schade aan de voorzijde.    


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren