Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beslag op twee Zeeuwse huizen door patseraanpak

Toegevoegd: 07-03-2009, 13.21 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Justitie in Den Bosch heeft beslag gelegd op twee huizen in Zeeuws-Vlaanderen. Dat meldt Omroep Brabant.


De huizen zouden eigendom zijn van een Boscchenaar, die in het kader van de zogeheten patseraanpak werd doorgelicht. Bij deze aanpak wordt gekeken of iemand kan verklaren waar hij het geld vandaan heeft gehaald om bijvoorbeeld dure auto's te kopen.

Toen werd bekeken waarmee de man het geld voor zijn dure auto had verdiend, bleek dat hij eigenaar was van meerdere woningen. Volgens Omroep Brabant had de man officieel geen inkomsten en bleken in de twee Zeeuwse woningen hennepkwekerijen gevestigd te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annie (7-3-2009 om 22:08)
Soms moet je wel ilegale dingen doen om je hoofd boven water te kunnen houden en je gezin van brood te voorzien.
Mascleta (7-3-2009 om 20:18)
Pak eerst eens het Nederlandse gedoogsysteem aan a.u.b. een Coffeeshop mag wel wiet/hasj verkopen, maar mogen het niet inkopen! Als Nederland slim is gaan ze zelf de productie doen. dan haal je een hoop onveiligheid/zwart geld weg! Tevens heb je een inkomstenbron waar je U tegen zet.
An (7-3-2009 om 20:10)
Goed zo,ik neem mn pet af voor onze politie.
Zoetelievegerritje (7-3-2009 om 19:39)
De woningen aanpassen voor gehandicapten en hen de woning geven, of aan pas gescheiden moeders of zo, kortom voor een goed doel.
Truus (7-3-2009 om 19:35)
Dat is nu toppie dat werk van justitie dat moesten ze hele dagen doen in plaats van boetes geven voor een kapot achterlicht
Fred (7-3-2009 om 18:15)
En zo hoort het ook,leve de recht spraak,er zou in zulke gevallen meer opgetreden moeten worden!!hulde en ga zo door
Cookie-instellingen beheren