Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beslag op twee Zeeuwse huizen door patseraanpak

Toegevoegd: 07-03-2009, 13.21 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Justitie in Den Bosch heeft beslag gelegd op twee huizen in Zeeuws-Vlaanderen. Dat meldt Omroep Brabant.


De huizen zouden eigendom zijn van een Boscchenaar, die in het kader van de zogeheten patseraanpak werd doorgelicht. Bij deze aanpak wordt gekeken of iemand kan verklaren waar hij het geld vandaan heeft gehaald om bijvoorbeeld dure auto's te kopen.

Toen werd bekeken waarmee de man het geld voor zijn dure auto had verdiend, bleek dat hij eigenaar was van meerdere woningen. Volgens Omroep Brabant had de man officieel geen inkomsten en bleken in de twee Zeeuwse woningen hennepkwekerijen gevestigd te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D.Breen (7-3-2009 om 18:02)
Prima werk van onze wouten, ga zo door!!!!
Aanpakken die zooi (7-3-2009 om 18:00)
De huizen verkopen, en het geld voorlopig steken in onderzoek en oplossing van zulke zaken. Er lopen veel te veel mensen rond die niet willen werken voor hun geld, en toch heel veel geld willen. Die snappen het spelletje nog niet helemaal hoe het ongeveer werkt in de maatschappij. Terug naar school
J C Versluis (7-3-2009 om 17:49)
Ja aanpakken die mensen , er wordt nog veel teveel over gepraat maar weinig gedaan , ook die mensen die zogenaamd belasting ontduikenen in het buitenland rekeningen hebben lopen , de overheid kent ze wel maar doet niets , zogenaamd te moeilijk.
Martin (7-3-2009 om 16:47)
Officieel geen inkomsten !!! iemand die zichzelf 'in leven' houdt door het kweken van onschuldige wietplanten. Jammer dat hij, als bovenstaande compleet, volledig en waar is, gepakt is.Het zou anders zijn als hij in een WW of bijstand traject zit en dit dus ernaast doet.Ga echte boeven vangen!
Zoop (7-3-2009 om 16:44)
Smerige manier ? Hij werkt in ieder geval niet bij een bank.
Zoop (7-3-2009 om 16:32)
Vallen de bonussen van de ING "toppertjes" ook onder de patseraanpak? Ik kan het iig niet eerlijk verdiend vinden....
Cookie-instellingen beheren