Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Schade na aanrijding met brommer in Tholen

Toegevoegd: 07-03-2009, 19.43 uur
Schade na aanrijding met brommer in Tholen
Door: Marco Scheermeijer
THOLEN - Een personenauto is zaterdagmiddag op de Postweg in Tholen in botsing gekomen met brommer. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond kwart voor vier plaats. De bromfietser verklaarde door oranje te zijn gerden. De bestuurder gaf aan dat het bij hem al groen was toen hij optrok en hierdoor in botsing kwam met de bromfietser.

De politie kwam terplaatse en heeft de zaak verder afgehandeld. De politie heeft bekeken of er technischee mankementen waren aan de brommer. Dit was niet het geval. De brommer was ook niet opgevoerd.

Onderzocht zal worden of de stoplichten op de kruising wel goed functioneren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (8-3-2009 om 17:30)
Hij heeft nu een pijnlijke voet verder is hij er goed vanaf gekomen
Jac (8-3-2009 om 14:05)
Ik kan niet begrijpen dat die jongen op de brommer er niks aan over heeft gehouden, wij stonden ook bij het stoplicht, alleen dan om naar links te gaan (richting poortvliet), zaten er zo op te kijken hoe de jongen door de lucht vloog!
De groot (8-3-2009 om 11:10)
De zo veelste .deze stoplichten kloppen al jjaren niet iedereen weet dit maar niemand doet wat. Kijk maar eens op de weg naar de rem sporen. Kom je aan rijdenmet 80 km springen ze voor je neus op orangje en rood en dit binnen 2 seconden.
Marina (8-3-2009 om 10:27)
Tussen het overspringen van de lichten zit maar enkele seconden en dat is natuurlijk erg kort als iemand nog door oranje rijdt en de kruising bereikt als de ander al groen krijgt. Wel had de automobilst de brommer moeten zien, voor hij opreed. Teken dat ie alleen op het groene licht heeft gelet.
Martin (8-3-2009 om 00:01)
Oeps geluk bij een ongeluk zullen me maar zegen
Piet (7-3-2009 om 23:54)
Verkeerslichten zijn hulpmiddelen. Verkeersregels zijn er om aan te geven wie er voorrang heeft. En als laatste, kijken, opletten, en mentaliteit zijn de beste regels die je zelf kunt handhaven. Al zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Sterkte met alles
Cookie-instellingen beheren