Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Politie vordert rijbewijzen wegmisbruikers in

Toegevoegd: 08-03-2009, 22.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde de rijbewijzen ingevorderd van enkele hardrijders en een drankrijder.


Op de A58 werd vanmiddag bij Vlissingen een man geklokt op een snelheid van 200 kilometer per uur. De man, een 18-jarige Vlissinger, reed dus 80 kilometer per uur te hard.

Een paar kilometer verder, ter hoogte van Vlissingen, werd een 31-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij reed 182 kilometer per uur en ook hij mocht dan ook zijn rijbewijs ter plekke inleveren.

Op de Drieweg in Nisse werd een 37-jarige motorrijder uit 's-Gravenpolder betrapt. Hij reed hier met een snelheid van 137 kilometer per uur. Ter plekke geldt een limiet van 80 km per uur.

Vannacht werd ook al het rijbewijs ingevorderd van een 65-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Hij had op de Kuijerdamseweg in Ellemeet een geparkeerde Connexxionbus geramd en op de Deensestraat een geparkeerde auto geschramd. De man bleek 3,5 keer te veel te hebben gedronken.

Twee automobilisten kregen een rijverbod van vier uur. Op de Westkolkstraat in Terneuzen werd een 36-jarige man uit die plaats betrapt die 3,5 keer te veel had gedronken. Een 28-jarige Middelburger kreeg een rijverbod nadat hij rond 06.00 uur door de politie was gecontroleerd op het rijden onder invloed. Ook hij had dus te veel gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weggebriuker (9-3-2009 om 09:37)
Eigen schult dan moet je maar niet zo dom doen voor het zelfde maak je een botsing met dodelijke afloop
JSK (9-3-2009 om 09:07)
...oja Politie Zeeland, ik zou zeggen, willen jullie meer geld verdienen, vertoef eens een weekje undercover op de A58. dan stroomt het geld pas binnen.
JSK (9-3-2009 om 09:05)
PRIMA WERK POLITIE ZEELAND ! Ik rijd iedere dag over de A58 richting Middelburg en wat ik iedere dag voor a-sociaal rijgedrag tegenkom wil je niet weten. Geen richting aangeven, te hard, links blijven rijden, veel te vroeg invoegen nadat je iemand hebt ingehaald( check je binnenspiegel ! )...etc.
Bang misschien? (8-3-2009 om 23:45)
Inderdaad wel forse overschrijdingen, maar misschien waren ze wel bang om te laat thuis te komen. Bang dat de frietjes koud worden, of voor 12 uur thuis moeten zijn. Het zal wel een reden hebben waarom ze zo hard reden. Zeker is dat ze bang waren om te laat te komen.
Vonck (8-3-2009 om 23:02)
Bestuurders met een punten rijbewijs zouden in één keer al hun punten kwijt moeten zijn bij dit soort overtredingen. Dit soort mannetjes rijden een ander dood en komen er zelf goed vanaf. Dan bedoel ik dat strafrechtelijk als lichamelijk. Ben zelf ook beginnend maar heb dit al meerdere malen gezien
Michel (8-3-2009 om 22:53)
Naast een gigantische boete ook een verplichte rijvaardigheidstraining op de simulator volgen waarbi met een snelheid van 200 p/u de auto een klapband krijgt. Pas na het volgen van zo'n training en het uiteraard opnieuw examen afleggen voor z'n rijbewijs mag deze "bestuurder" de weg weer op.
Cookie-instellingen beheren