Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 64 km

Gewonden bij ongeluk met tractor Westdorpe

Toegevoegd: 11-03-2009, 21.01 uur
Gewonden bij ongeluk met tractor Westdorpe
Door: Tim Koster
WESTDORPE - Op de Middenweg in Westdorpe heeft dinsdagavond omstreeks 19.12 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een tractor.


De bestuurder van de tractor en een kind dat ook in de cabine zat, zijn door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen ter observatie. Ze zijn dezelfde avond nog uit het ziekenhuis ontslagen.

De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd. Over de oorzaak van het ongeval en de personalia van de betrokkenen is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (12-3-2009 om 17:45)
Tractors horen ook niet op de weg. Het is een LANDbouwvoertuig. Die dingen vervoer je maar op een dieplader ofzo. En kom nou niet met 'geen boeren, geen eten' want ik pleit niet voor een verbod op boeren maar voor een verbod op tractoren op de openbare weg. Het verkeer zal er igg veiliger op worden
B. (12-3-2009 om 17:38)
Pff... gelukkig geen gewonden in de auto. Het is al erg genoeg zo! Beterschap!!!!!
Cookie-instellingen beheren