Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder botst frontaal op auto

Toegevoegd: 15-03-2009, 16.52 uur
Foto 7 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (15-3-2009 om 21:14)
De prijs voor de mooiste reactie gaat naar Wilco: "misschien is het die auto zijn schuld". Ja hoor, vast. Foto's goed bekeken? Sommigen vertonen gewoon gestoord weggedrag of doen iets wat ze eigenlijk niet kunnen. Soms óók mensen die we kennen! Veel veilige kilometers toegewenst!
Stippie (15-3-2009 om 20:47)
@bax: Stop es een keer om bij ieder ongeval te reageren met je verhaal over de motorrijder die vorig jaar overleed op de polredijk!! Het slaat nergens op en is zelfs redelijk respectloos dat je dat overal bijhaalt!! Geef een normale reactie of zeg anders lekker niks! Sterkte aan de betrokkenen!!
Monique (15-3-2009 om 19:20)
@bax. Ik weet dat motorrijders soms best graag het gas open trekken, maar al eens gehoord dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten Als je niet alles weet van het motorongeluk van vorig jaar zet dan géén reactie op internet. Erg jammer om dit te lezen voor ons die hem kennen en beter weten!
Jol (15-3-2009 om 19:18)
De beste stuurlui staan altijd aan de kant .... mensen oordeel toch niet zo snel!!!!! hij zal wel te hard gereden hebben slaat nergens op wacht eerst het onderzoek af
Wilco (15-3-2009 om 18:54)
Lekker voorbarig, ongeval word onderzocht en sommigen steken het meteen op de motorrijder... misschien is het die auto zijn schuld?
Stuntrida (15-3-2009 om 18:46)
Bax, rustig aan. Je zit iemand te beschuldige, hij reed niet hard die jongen had iets aan zijn hart dus niet vals gaan beschuldigen kerol. Iedereen maar zeuren dat je niet moet hardrijden daar, maar dat is gewoon zo een weg. Enigste oplossing is: TT ZEELAND: ergens in borsselle kan makelijk
Cookie-instellingen beheren