Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 246 km

Motorrijder botst frontaal op auto

Toegevoegd: 15-03-2009, 16.52 uur
Motorrijder botst frontaal op auto
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een ongeval op de Polredijk ter hoogte van Vrouwenpolder is zondagmiddag een 29-jarige motorrijder uit Yerseke frontaal op een auto gebotst. Twee personen raakten gewond.


Het ongeval vond rond half vier plaats ter hoogte van de Rijkebuurtweg. In een bocht kwam de motorrijder te val, gleed over de weg en kwam in botsing met een personenauto die uit tegenovergestelde richting kwam en werd bestuurd door een 52-jarige Oost-Souburger. Door de botsing vloog de personenauto in brand. De brandweer heeft deze met een brandblusser geblust.

De motorrijder is met verwondingen aan zijn pols en been overgebracht naar het ziekenhuis. Een inzittende van de personenauto, een 39 jarige vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marije (16-3-2009 om 19:22)
Ik ben blij dat we naast 17 miljoen bondscoaches ook 17 miljoen rechercheurs in Nederland hebben.. Die allemaal bijzonder goed weten te vertellen WAT er is gebeurd en vooral WAT er aan de weg moet gebeuren.. Zullen we dit gewoon aan de professionals overlaten?
Bewoner (16-3-2009 om 15:15)
@Ben: ik ben het helemaal met je eens! Deze dijk is niet meer geschikt voor het huidige aanbod van weggebruikers. Maatregelen zijn nodig: AFSLUITEN voor doorgaand verkeer. Deze weg is niet meer van deze tijd voor de verkeersdrukte van de laatste jaren. ACTIE en tot die tijd GEBRUIK JE VERSTAND!!!
Honda CBR (16-3-2009 om 14:58)
Even ter info, deze motorrijder was zeker geen beginner, waarschijnlijk kan hij beter motor rijden dan de meeste mensen auto. Het was ook zeker niet zijn eerste mooi weer ritje. Een ongeluk zit in een heel klein hoekje, daar hoef je echt niet "roekeloos" voor te rijden.
Bewoner Polredijk (16-3-2009 om 13:36)
Wij zaten zondag in de tuin en hoorde de motoren alweer tot hoge snelheden optrekken! Mijn vrouw zei nog als dat maar weer goed gaat en ja hoor! 1 uur later was het weer raak, zonde. Verder denk ik dat de geschiedenis van de dijk zeker vermeld mag worden, ook de motorrijder van vorig jaar dus
Ben, bewoner van deze dijk (16-3-2009 om 12:56)
Het maakt hier niet meer uit met WAT JE RIJD. Wat uitmaakt is WAARMEE JE RIJD. Rij hier met JE VERSTAND!!!! Auto, motor, brommer of fiets, hier is IEDEREEN KWETSBAAR!! Ook de niets vermoedende voetganger of fietser die hier over de aangrensende fiestpaden gaat.
TripleEdged (16-3-2009 om 10:24)
@ "ZMVC" : reacties op onderwerpen als deze graag met vermelding van uw eigen naam of nickname plaatsen, in plaats van "uit naam van" de ZMVC.
Cookie-instellingen beheren