Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Schade na botsing in Middelburg

Toegevoegd: 06-04-2009, 12.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de rotonde Sloeweg Noord/N254 in Middelburg zijn maandagmorgen twee auto's beschadigd geraakt.


Rond 09.00 uur reed een 25-jarige Vlissingse automobiliste met haar auto de rotonde op. Hierbij verleende zij geen voorrang aan een 62-jarige automobilist uit Zierikzee. Bij de aanrijding die volgde, raakte de auto van de 25-jarige vrouw total loss. De andere auto had alleen schade aan de rechter voorzijde.

Beide bestuurders bleven ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie (7-4-2009 om 06:11)
Dat gezeur over rotonde's. Het ligt niet aan de rotonde's maar zoals Piet zegt aan de mensen. Hier kunnen ze ze niet normaal nemen dat blijkt. Ik neem nu als voorbeeld Luxemburg daar hebben ze ook veel rotonde's. Het verkeer rijdt daar vloeiend door geen gezeur over de rotonde's.
A, B, C-tje (7-4-2009 om 00:30)
Mensen weten niet of willen niet weten hoe ze zich normaal moeten gedragen op een rotonde. Het "rotonde pretpark" in Middelburg wel erg onoverzichtelijk en druk te noemen. We gaan daar nog veel beleven als de touristen daar komen.
Ollie (6-4-2009 om 23:52)
@ piet. Misschien moet je die nieuwe rotonde eens goed bekijken Ik rijd er iedere dag langs en dat nieuwe ding is levensgevaarlijk. Vroeg me zelf ook af of het geen tijdelijk ding is, want dit kan echt niet.
Andere automobilist (6-4-2009 om 22:30)
Die rotonde is heel erg onoverzichtelijk heeft niks te maken met geen auto kunnen rijden..
Klaas (6-4-2009 om 21:17)
De 2 oude rotondes zijn niet bijzonder ze zijn veilig. de nieuwe daarin tegen zijn erg raar. ik moest even goed kijken daar de eerste keer. WEG MET DE NIEUWE ROTONDE
Sabrina (6-4-2009 om 21:09)
En dan tellen we de blikschade gevallen nog niet mee heb in deze twee weken al 4 keer gezien dat mensen tegen elkaar aan zitten. Ik moet zeggen dat het ook wel een druk punt is geworden, Ik rij zelf vanaf arnestein naar nw st joostland wat een ellende.
Cookie-instellingen beheren