Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 272 km

Schade na botsing in Middelburg

Toegevoegd: 06-04-2009, 12.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de rotonde Sloeweg Noord/N254 in Middelburg zijn maandagmorgen twee auto's beschadigd geraakt.


Rond 09.00 uur reed een 25-jarige Vlissingse automobiliste met haar auto de rotonde op. Hierbij verleende zij geen voorrang aan een 62-jarige automobilist uit Zierikzee. Bij de aanrijding die volgde, raakte de auto van de 25-jarige vrouw total loss. De andere auto had alleen schade aan de rechter voorzijde.

Beide bestuurders bleven ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (6-4-2009 om 17:25)
Nee het ligt niet aan de rotondes. Het ligt eraan dat mensen niet weten hoe ze op rotondes moeten rijden. Ik heb al zo vaak bijna-ongelukken gehad op rotondes, vooral die in Vlissingen bij rosenburg. Veel mensen weten niet welke baan ze moeten hebben of crossen gewoon door de haaientanden heen.
Jamiejdk (6-4-2009 om 17:20)
Hoe vaak ze wel niet op die andere retonde hebben gereden op de sloeweg.van het weekend nog geloof dat dat wel al de 6e keer is,elke keer weer.en het valt toch echt wel op,dus is niet dat je de retonde niet ziet.
Dirk (6-4-2009 om 13:02)
Het valt toch ook allemaal niet mee die rotondes! Het zal de schuld van de rotonde wel weer zijn!
Cookie-instellingen beheren